kod:peo18 Peony 'Coral Charm' Hardy Perennial Apricot ,orange (sağlıklı çıplak kök) Yoğun parfüm kokulu. Kök peony (şakayık)

Stok Kodu
Peo18
(1 yorum)
1.195,76 TL
* 629,09 TL den başlayan taksitlerle!
Peony 'Coral Charm' Hardy Perennial Apricot ,orange:
 

Kokusu yoğun gül ve gelincik kokusu karışımı.

 

Doğrudan ingiltere’den gelecek olan kök ve ağaç şakayık (Peony) Siparişi verebilirsiniz. Çok yoğun parfüm kokulu olduklarını söylemeye gerek yok sanırım.

 

1-9 arası sipariş verenlerin siparişleri bana gelecek, ben siparişi olanlara aras kargo ile adrese teslim göndereceğim. 10+ sipariş verenlerin siparişleri doğrudan verecekleri adreslere gelecek. Ücreti ödenen siparişler kesinleşmiş sipariş olarak görülür.

 

Bahar aylarında dikim yapıldığında kökler toprağa tam alışmadan yaz geliyor, bunun için en ideal dikim zamanı kış ayları. Bitkiler sağlıklı, açık kök şeklinde gelecekler. 
şakayık
sizden 3 şakayık almıştım.2 si coral charm.hiçbiri kokmuyor.sitenizde aldatıcı yanlış bilgi veriyorsunuz.
SEVİM KARA | 24/06/2016
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
kod:peo18 Peony 'Coral Charm' Hardy Perennial Apricot ,orange (sağlıklı çıplak kök) Yoğun parfüm kokulu. Kök peony (şakayık) Online bitki mağazası Peo18 kod:peo18 Peony 'Coral Charm' Hardy Perennial Apricot ,orange (sağlıklı çıplak kök) Yoğun parfüm kokulu. Kök peony (şakayık)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.